Satechi: Eleganta tillbehör för ditt Apple-ekosystem

Apr 25, 2024

Förbättra din produktivitet med Satechis innovativa design
Satechi erbjuder ett brett sortiment av eleganta och funktionella tillbehör som sömlöst integreras med dina Apple-enheter. Från laddningsstationer till tangentbord och iPad-stativ - Satechis produkter är designade för att öka din produktivitet och effektivisera ditt arbetsflöde.

Effektiva laddningslösningar
Satechi Dock5 USB-laddningsstation låter dig ladda upp till fem enheter samtidigt. Med två USB-C PD-portar, två USB-A-portar och en trådlös Qi-laddare håller denna moderna laddningshub dina enheter laddade och organiserade. För ett mer kompakt alternativ erbjuder 2-i-1 Magnetic Wireless Charging Stand MagSafe-laddning för iPhone 12 och senare modeller med en praktisk handsfree magnetisk montering.

Snygga och funktionella tangentbord
Satechis utbud av tangentbord inkluderar det ultrakompakta Slim X1 Wireless Keyboard, perfekt för användning med Apple-enheter. Anslut upp till tre enheter och njut av en smidig skrivupplevelse. För de som söker ett mer avancerat alternativ har X3 Wireless Keyboard bakgrundsbelysta tangenter och macOS-funktionsknappar, vilket gör det möjligt att ansluta upp till fyra enheter.

Mångsidiga USB-C-adaptrar
Du kan utöka dina anslutningsmöjligheter med Satechis sortiment av USB-C-adaptrar. M1 USB-C Multi-Adapter stöder dubbla 4K-skärmar, erbjuder upp till 85W PD-laddning och har tre dataportarTangentbordet har också ett inbyggt handledsstöd för ökad komfort. för tillbehör. För extra funktionalitet har USB-C Multi-Adapter med SSD-fack plats för en M.2 SSD, USB-C PD-laddning upp till 100W och ytterligare portar.

Förhöj din iPad-upplevelse
Aluminiumskrivbordsstativet förvandlar din iPad Pro till en skrivbordsliknande arbetsstation. Justera vinkeln och höjden efter dina behov, vilket gör den perfekt för arbete och videosamtal. Aluminiumstativet Hub för iPad Pro (2018 och senare) kombinerar ett stativ med USB-, 4K HDMI-, SD-kortläsar- och ljudportar för en mer integrerad lösning.

Snygga skrivbordstillbehör
Skydda ditt skrivbord och dina enheter med Eco-Leather Deskmate Desk Pad. Denna slitstarka och vattenresistenta PU-lädermatta fungerar som musmatta och skrivyta. För iPhone 12 och senare modeller ger den magnetiska korthållaren med stativfunktion ett bekvämt sätt att förvara kort och stötta din enhet i stående eller liggande läge.

Vanliga frågor
F1: Är Satechi-produkter kompatibla med andra enheter än Apple-enheter?
S1: Även om Satechis produkter är utformade med Apple-enheter i åtanke, är många av deras tillbehör, såsom USB-C-adaptrar och laddningsstationer, kompatibla med ett brett utbud av enheter som stöder USB-C-anslutning.

F2: Erbjuder Satechi någon garanti på sina produkter?
S2: Ja, Satechi erbjuder en begränsad ettårsgaranti på de flesta av sina produkter, vilket täcker defekter i material och utförande vid normal användning.

F3: Kan jag använda Satechi trådlös laddare med andra trådlösa hörlurar än AirPods?
S3: Satechis trådlösa laddare är specifikt utformad för AirPods. Även om den kan fungera med andra trådlösa hörlurar som stöder Qi trådlös laddning, kan kompatibilitet inte garanteras.

[DELA]

Om Satechi

Satechi ligger i framkant när det gäller innovation inom konsumentelektronik och är kända för att sömlöst kombinera stil med funktionalitet genom sina prisbelönta Type-C-produkter och tillbehör. Sedan starten har Satechi varit banbrytande när det gäller att kombinera elegant design med den senaste tekniken och följt filosofin att produktivitet och estetik ska samexistera harmoniskt. Vårt sortiment omfattar allt från sofistikerade hubbar och adaptrar till laddningslösningar och smarta hem produkter som är utformade för att möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar. Med en global närvaro i över 25 000 butiker är Satechi engagerade i att inspirera och möjliggöra kreativitet över hela världen. Våra produkter är utformade för att förbättra användarupplevelsen, särskilt för Apple-entusiaster, med sin eleganta och moderna estetik.