[RECENSION]

Satechi 145 W USB-C Gan reseladdare - MacWorld

4/5
Mar 22, 2024

Satechi 145W USB-C GaN Travel Charger förändrar spelreglerna för alla som värdesätter bekvämlighet och kraft när de är på språng. Denna kompakta laddare levererar imponerande 145 watt, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för alla dina enheter under resan. Med sin eleganta rymdgrå design och fyra USB-C-portar kan du enkelt ladda din MacBook Pro, iPad, iPhone och Apple Watch samtidigt.

En av de utmärkande egenskaperna hos denna laddare är dess GaN-teknik (galliumnitrid), som möjliggör effektiv strömförsörjning samtidigt som den håller en sval temperatur, även under hög belastning. Laddaren stöder PD 3.1 på två portar, vilket ger upp till 140 watt när en enda enhet är ansluten, medan de andra två portarna stöder PD 3.0 och levererar upp till 45 watt vardera.

Satechi har omtänksamt inkluderat fyra utbytbara kontaktadaptrar för Storbritannien, EU, Australien och USA, vilket säkerställer kompatibilitet med eluttag över hela världen. Laddaren levereras också med en praktisk väska i vävd nylon som gör den lätt att packa ned och skydda under resan.

Sammanfattningsvis är Satechi 145W USB-C GaN Travel Charger ett måste för alla som vill förenkla sin laddningsuppställning, både hemma och på resande fot. Dess kraftfulla prestanda, kompakta storlek och världsomspännande kompatibilitet gör den till en utmärkt investering för den moderna resenären.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från MacWorld
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Satechi

Satechi ligger i framkant när det gäller innovation inom konsumentelektronik och är kända för att sömlöst kombinera stil med funktionalitet genom sina prisbelönta Type-C-produkter och tillbehör. Sedan starten har Satechi varit banbrytande när det gäller att kombinera elegant design med den senaste tekniken och följt filosofin att produktivitet och estetik ska samexistera harmoniskt. Vårt sortiment omfattar allt från sofistikerade hubbar och adaptrar till laddningslösningar och smarta hem produkter som är utformade för att möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar. Med en global närvaro i över 25 000 butiker är Satechi engagerade i att inspirera och möjliggöra kreativitet över hela världen. Våra produkter är utformade för att förbättra användarupplevelsen, särskilt för Apple-entusiaster, med sin eleganta och moderna estetik.