[RECENSION]

Satechi USB-C dubbel dockningsstation - MacWorld

4/5
Oct 18, 2023

Satechi USB-C Dual Dock Stand är en imponerande USB-hubb i aluminium som elegant glider in under din Mac och ger dig en mängd portar samtidigt som du sparar utrymme på skrivbordet. Den kilformade dockan har en elegant finish i rymdgrått och svart och höjer din bärbara dator några centimeter på baksidan, vilket gör den bekväm att använda även med den inbyggda MacBook-skärmen. Vi rekommenderar dock att du använder ett separat tangentbord för att dra full nytta av dess funktioner.

En av de utmärkande funktionerna i denna docka är dess dubbla HDMI 2.0-portar och en DisplayPort 1.4, vilket gör att du kan ansluta upp till två 4K-skärmar vid 60 Hz. Även om den inte har officiellt stöd för tre skärmar är den dubbla skärmkapaciteten perfekt för datorer utrustade med M1/M2 Pro eller Max. Utöver videoutgångarna har dockan en Gigabit Ethernet-port, två USB-A-portar (10 Gbps och 5 Gbps), två USB-C-dataportar (10 Gbps och 5 Gbps) och en USB-C-strömförsörjningsport som kan leverera upp till 75 watt.

En unik egenskap hos Satechi USB-C Dual Dock Stand är möjligheten att installera en M.2 SATA- eller NVMe-SSD (upp till 4 TB) under hubben, vilket ger en snabb och bekväm lagringslösning för stora filer eller projekt. Denna funktion är särskilt användbar för kreativa proffs som arbetar med videoredigeringsprogram som Final Cut Pro.

Även om avsaknaden av Thunderbolt-stöd och den mindre eleganta anslutningen till datorn kan vara små nackdelar, erbjuder Satechi USB-C Dual Dock Stand utmärkt värde för sitt pris. Den ger gott om anslutningsmöjligheter och möjlighet att avlasta stora bibliotek från hårddisken, vilket gör den till en värdefull investering för alla Mac-användare som behöver ytterligare portar och lagringsutrymme.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från Macworld.se
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Satechi

Satechi ligger i framkant när det gäller innovation inom konsumentelektronik och är kända för att sömlöst kombinera stil med funktionalitet genom sina prisbelönta Type-C-produkter och tillbehör. Sedan starten har Satechi varit banbrytande när det gäller att kombinera elegant design med den senaste tekniken och följt filosofin att produktivitet och estetik ska samexistera harmoniskt. Vårt sortiment omfattar allt från sofistikerade hubbar och adaptrar till laddningslösningar och smarta hem produkter som är utformade för att möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar. Med en global närvaro i över 25 000 butiker är Satechi engagerade i att inspirera och möjliggöra kreativitet över hela världen. Våra produkter är utformade för att förbättra användarupplevelsen, särskilt för Apple-entusiaster, med sin eleganta och moderna estetik.