[RECENSION]

Satechi USB4 NVMe SSD Pro - MacWorld

4/5
Jan 24, 2024

Satechi USB4 NVMe SSD Pro Enclosure är en enastående produkt som gör det möjligt för användare att bygga sin egen blixtsnabba portabla hårddisk. Detta eleganta och robusta aluminiumchassi är utformat för att rymma en NVMe SSD (säljs separat) och erbjuder ett kostnadseffektivt alternativ till färdigbyggda externa SSD-enheter.

En av de utmärkande funktionerna hos Satechi-höljet är dess stöd för både Thunderbolt- och USB4-gränssnitt, vilket möjliggör läs- och skrivhastigheter på upp till imponerande 3 840 MB/s. Under tester med en Kingston NV2 NVMe PCIe SSD uppnådde höljet skrivhastigheter på 2 739 MB/s och läshastigheter på 2 992 MB/s på en iMac M1, vilket överträffade prestandan hos datorns interna hårddisk.

Installationen av NVMe SSD-enheten är enkel, kräver inga verktyg och tar mindre än en minut. Den medföljande värmeplattan säkerställer optimal värmeavledning, medan plug-and-play-funktionaliteten eliminerar behovet av drivrutinsinstallation.

Byggkvaliteten på Satechi USB4 NVMe SSD Pro Enclosure är av högsta klass, med en robust konstruktion i aluminium och transparent hårdplast som kompletterar Mac-datorernas estetik. Den kompakta storleken och portabiliteten gör den till ett utmärkt val för användare som behöver extra snabb lagring när de är på språng.

Även om höljet har en premium prislapp, motiverar dess enastående prestanda, byggkvalitet och användarvänlighet investeringen. Det är en idealisk lösning för Mac-användare med M-chipdatorer som håller på att få slut på lagringsutrymme och inte kan uppgradera sina interna enheter.

Sammanfattningsvis är Satechi USB4 NVMe SSD Pro Enclosure en starkt rekommenderad produkt för alla som letar efter en snabb, pålitlig och stilren portabel lagringslösning. Dess kompatibilitet med höghastighetsanslutningar och användarvänliga design gör den till ett toppval för både proffs och entusiaster.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från MacWorld.se
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Satechi

Satechi ligger i framkant när det gäller innovation inom konsumentelektronik och är kända för att sömlöst kombinera stil med funktionalitet genom sina prisbelönta Type-C-produkter och tillbehör. Sedan starten har Satechi varit banbrytande när det gäller att kombinera elegant design med den senaste tekniken och följt filosofin att produktivitet och estetik ska samexistera harmoniskt. Vårt sortiment omfattar allt från sofistikerade hubbar och adaptrar till laddningslösningar och smarta hem produkter som är utformade för att möta våra kunders behov och överträffa deras förväntningar. Med en global närvaro i över 25 000 butiker är Satechi engagerade i att inspirera och möjliggöra kreativitet över hela världen. Våra produkter är utformade för att förbättra användarupplevelsen, särskilt för Apple-entusiaster, med sin eleganta och moderna estetik.